снимка: Елена Георгиева/ Снощи в 21:53 ч. е съобщено, че

...
снимка: Елена Георгиева/ Снощи в 21:53 ч. е съобщено, че
Коментари Харесай

Голям пожар в автосервиз във Варна унищожи и повреди няколко микробуса и други автомобили

снимка: Елена Георгиева/

Снощи в 21:53 ч. е обявено, че двора на автосервиз в Западна промишлена зона гори микробус. На мястото са изпратени 3 пожарни, като при идването си откриват, че горят два микробуса, а огъня се придвижва и към паркирани наоколо два леки автомобила, рейс и микробус, а наоколо до тях са и вратите на гаражни пространства. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Пожарът е погасен, от огъня са унищожени микробус „ Опел Виваро “ и микробус „ Форд Транзит “, нанесени са материални вреди по микробус „ Пежо Боксер “ – стопени фарове и челен капак; по микробус „ Мерцедес Спринтер “ – челен похлупак, предна лява врата, огледало, мигач; по рейс МАН – обгоряла предница, огледала и предно стъкло; лек автомобил „ Опел Астра “ – стопени фарове, декоративна маска, ризница, челен похлупак предно стъкло и огледала; обгорели са и 2 ролетни порти на гаражни кафези, изгорели са също и пакетирани хранителни артикули, които са били в микробус „ Форд Транзит “. Спасени са: микробус, рейс, три леки автомобила, един лекотоварен автомобил и две здания. Причините за възникването на пожара са в развой на определяне, формирано е досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР