Снимка: Дмитрий Стужук, ИнстаграмФитнес инструктор на 33 години от Украйна

...
Снимка: Дмитрий Стужук, ИнстаграмФитнес инструктор на 33 години от Украйна
Коментари Харесай

Украински фитнес инструктор почина на 33 години след положителен тест за ковид

Снимка: Дмитрий Стужук, Инстаграм

Фитнес инструктор на 33 години от Украйна умря, откакто даде позитивен тест за коронавирус.

Украинският фитнес инфлуенсър Дмитрий Стужук издъхна, като преди този момент се съмняваше в съществуването на вируса.

Преди три дни Стужук показа обява в Instagram, в която осведоми своите 1,1 милиона почитатели за положението си откакто е болен от Covid-19.

Споделяйки фотоси от болничното си легло, той написа, че по време на скорошно пътешестване до Турция се е събудил една нощ от затруднено дишане и е развил кашлица на идващия ден, написа marica.bg.

Когато се завърнал в Украйна, Стужук минал тест за ковид, който се оказал позитивен.

„ COVID-19 НЕ Е БОЛЕСТ ЗА 2-3 ДНИ! И Е ТЕЖКА ”, написа фитнес гуруто.

В края на обявата Стужук добави, че положението му е „ устойчиво “.

Ден по-късно някогашната му брачна половинка София, заяви в Instagram, че Дмитрий е умрял.

Тя разгласява фотография от плажа по залез слънце, на която са със Стужук и децата им. “До края на живота си ще остана признателна за трите ни прелестни деца ”, написа тя.

Журналистът и блогър Юрий Романенко разяснява в персоналния си профил нещастието с Дмитрий Стужук, като показва за кончината му заболяване на сърцето.

Според него мъжът е показал признаци на ковид преди осем дни, когато е бил на семинар в Турция.

„ Всеки ден той преглеждаше напредъка на заболяването. Като цяло обстановката не изглеждаше заплашителна, макар че той приказва за появилите се проблеми. Тогава той беше признат в болничното заведение, само че безусловно ден по-късно се измъкна оттова, защото му беше разрешено да се подложи на лекуване в самоизолация. Правеше мнения от болничното заведение. Като цяло изглеждаше задоволително мощен “, написа журналистът, представен от

Юрий Романенко отбелязва, че след напускането на болничното заведение Дмитрий Стужук разгласил позитивни видеоклипове в мрежата, забавлявал се и показвал на всички, че се възвръща.

Фитнес треньорът се е разболял ненадейно след къпане.

„ Както се оказа, той е имал заболяване на сърцето,  чието положение се влошавало след тренировки във фитнеса. Сърцето стопира и изпраща в реанимация при коронавирус. Има клинична гибел и биологична гибел ден по-късно. COVID-19 изключително мощно удря хората с такива болести. И в действителност 100 хиляди негови почитатели и още повече някогашната му брачна половинка София Стужук, не помогнаха. Три деца останаха без татко. Майка без наследник. Вземете съществено ковид “, написа още Юрий Романенко.

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР