Снимка: ДФК ДелфинитеВарненският ДФК Делфините спечели поредното издание на детския

...
Снимка: ДФК ДелфинитеВарненският ДФК Делфините спечели поредното издание на детския
Коментари Харесай

ДФК Делфините спечели турнира за родени 2011 г. в Кранево

Снимка: ДФК Делфините

Варненският ДФК Делфините завоюва следващото издание на детския футболен шампионат за деца Aqualife Summer Cup 2021 за родени 2011 година, който се организира в отличната спортна база на хотел " Аквалайф " в Кранево.

Участие взеха 8 тима, които бяха разграничени на две групи по четири. Всички отбори изиграха по 5 мача и се натовариха оптимално за четирите дни от конкуренцията. Отборите участници в шампионата бяха ПФК Черно море Вн, ДФК Лъвчетата 1 Сф, ДФК Лъвчетата 2 Сф, ДФК Делфините 1, ДФК Делфините 2, ФК Етър ВТ 1,ФК Етър ВТ 2, Семеен кодекс Възраждане Вн.

Шампион стана съставът на Делфините, следван от Черно море, Лъвчетата 2 и Лъвчетата 1. Във финалния мач тимовете на ДФК Делфините и ПФК Черно море  изиграха оспорван мач, зареден с доста страсти на терена и по трибуните, койо приключи 3:1.

И в този шампионат наличието на родителите беше положително, което способства за повече позитивни страсти на трибуните.

От самостоятелните награди за най-хубав вратар на шампионата беше определен Явор Георгиев от ДФК Делфините, най-хубав бранител е Огнян Радев от Черно море, голмайстор №1 е Теодор Панайотов от ДФК Лъвчетата, Боян Аврамов от Делфините бе определен за MVP. В шампионата имаше и втора премия за MVP, която бе връчена на Влади Георгиев от Черно море, който бе контузен и не можа да вземе присъединяване във финала.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР