Снимка: ДарикБащата на 64-годишния убиец Петър Димитров приживе е обещал

...
Снимка: ДарикБащата на 64-годишния убиец Петър Димитров приживе е обещал
Коментари Харесай

Страховити разкрития за четворния убиец в Каспичан - малко преди зверското клане Петър отишъл в...

Снимка: Дарик

Бащата на 64-годишния палач Петър Димитров приживе е заречен частта от къщата на брат си Георги Великов против обезщетение да го гледа, написа " Телеграф ".

Възрастният мъж бил доста болен, а синът му не се появявал в Каспичан повече от 30 години. Изненадващо обаче Петър Димитров се завърнал през 2015 година, няколко месеца преди татко му да почине. Това описаха потресените им съседи от улица " Раковски " в града. Хората познават доста добре цялото семейство, което е измежду уважаваните в дребния град.

Част от познатите им знаели за имотните разногласия, други настояват, че нищо външно не издавало да има напрежение сред роднините. Дори Петър и братовчед му 46-годишния Веско били дружно на плаж във Варна през лятото. Двамата видимо се разбирали доста добре. Петър обаче по през целия ден пиел, събирал се с локалните алкохолици и разпродавал всичко завещано от починалия му татко. " Толкова години комшулък и в този момент такова нещо да се случи, главата не ми го побира. Много добре си припомням, че в края на предишния месец вървяха дружно с Петър на морски празник във Варна и след това се майтапих с него и по питах дали е плувал " описа съседът Иван.

Убитият 81-годишен дядо Георги, който е чичо на килъра, се движел с бастун, само че постоянно седял на скамейка пред една от съседските къща на раздумка с част от пенсионерите. Част от старците разясняват, че Георги упорствал да им остави етажа, каквато била волята на брат му. Според стареца Петър въобще не се грижел за татко си, а това, че си пристигнал за няколко месеца, с нищо не било съображение да предявява искания към етажа от къщата. Петър обаче не желал и да чуе. Преди 3 години бил първият по-сериозен скандал сред роднините, когато била извикана и полиция.

Блиц припомня, че на 26 септември в жилище в Каспичан бяха открити четири натрупа.  По тях имало забележими следи от принуждение. Оказва се, че убиецът клал всички с секира. Малко по-късно след полицейско гонене килърът бил хванат. Той се оказал родственик на умрелите, а причина за действието били имотни свади.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР