Снимка Дарик РадиоПриятел припомня това интервю на Васко Миков, който

...
Снимка Дарик РадиоПриятел припомня това интервю на Васко Миков, който
Коментари Харесай

Вижте думите на намереният мъртъв прокурор Васко Миков: Прокуратурата се превърна в заплаха за самата страна!

Снимка Дарик Радио

" Приятел напомня това изявление на Васко Миков, който си отиде през днешния ден, Лека му пръст ", написа нощес журналистът Росен Босев във Facebook:

“ “Филчев се плаши от това, че някой може със законодателни промени по този начин да поотнеме част от остротата на този инструмент за облекчаване на егоистични упоритости, в който той трансформира прокуратурата от няколко години. За нас не е загадка, а виждам, че и за доста публицисти през последните години тази загадка към този момент е разбулена. Той сътвори един наказателен уред, който е съединен с механизмите на страха. Целта е да се подчинява, аз го споделям напълно отговорно - изпълнителната и законодателната власт и прокуратурата да се обособи под негово управление, несъмнено, като един обособен притежател на господарски пълномощия с характерностите на обособена власт - по този начин е в действителност в България сега. Считам, че прокуратурата се трансформира в опасност за демокрацията в страната. 
В самата прокуратура той сътвори едно умалено болно общество, като трансформира прокурорите в послушни автомати и ограби човешкия им образ. Част от тях включи в репресивния си уред и ги увлече в неща, от които, като се опомнят, ще се срамят. Те одобриха неговия цинизъм за витална философия. "

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР