Снимка Даниела Стойнова, фейсбукНа вниманието на всички варненски общински съветни!

...
Снимка Даниела Стойнова, фейсбукНа вниманието на всички варненски общински съветни!
Коментари Харесай

Из Епопея на забравените пътници в градския транспорт: Ето така се пътува в час-пик за работа във Варна

Снимка Даниела Стойнова, фейсбук

На вниманието на всички варненски общински съветни! Ето по този начин се пътува във варненския градски превоз в утринните часове, когато хората всеобщо отиват на работа, а децата на учебно заведение - един върху различен! Това разяснява варненската журналистка от БНР Даниела Стойнова, която разгласява и фотография от обстановката.

Причината за некомфортното пътешестване е нормална за локалния превоз и в частност за автобусна линия №20 - пропуснат курс. 

Неудобствата за пасажерите, безкрайното очакване по спирките и пътуването безусловно един върху различен се заостриха доста откакто преди няколко месеца от транспортните услуги се отхвърли частен транспортьор, който осигуряваше маршрутки по линията на рейс №20. Защо обаче непрекъснато има пропуснати курсове, за какво не се обезпечат повече рейсове там, където има потребност и за какво като цяло не се усъвършенстват услугите на градския превоз с оглед развиването на града и екология - все въпроси, чиито отговори, които варненци чакат от години, а няма от кого да ги получат.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР