Снимка chernomorepfc.bgОт Черно море разпространиха видео, което показва, че в

...
Снимка chernomorepfc.bgОт Черно море разпространиха видео, което показва, че в
Коментари Харесай

Колко картона спести Гидженов само на един футболист на ЦСКА в мача с Черно море?

Снимка chernomorepfc.bg

От Черно море разпространиха видео, което демонстрира, че в мача против ЦСКА София на " Българска армия "  реферът е направил доста неточности. Съдията Радослав Гидженов показва чудноват аршин за проявление на картони, като предупреждаваше публично футболистите на двата тима по друг метод. На моменти за него разпоредбите на футболната игра като че ли не съществуваха. “Моряците ” бяха декорирани в жълто за най-малкото, до момента в който нарушаванията на играчите на домакините бяха подминавани с лекост.

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти даже накъртващо. Обикновено сме привикнали против Черно море да се демонстрират публични предизвестия в обстановки, в които към този момент няма по какъв начин да се спести картон, до момента в който преди този момент и още повече след – всичко остава в графата “невидял ”.

Ето някои от фауловете на единствено един футболист на ЦСКА – Тибо Вион, които Гидженов не посмя да декорира в жълто. Може би тъй като трябваше да прати френския футболист под душовете доста преди края на срещата, написа chernomorepfc.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР