Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море завърши 0:0 при гостуването си на ЦСКА

...
Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море завърши 0:0 при гостуването си на ЦСКА
Коментари Харесай

Черно море завърши 0:0 като гост на ЦСКА 1948

Снимка: Chernomorepfc.bg

Черно море приключи 0:0 при гостуването си на ЦСКА 1948 в мач от 24-ия кръг на efbet Лига, игран на националния стадион “Васил Левски ”, оповестява уеб сайтът на клуба.

Въпреки кадровите проблеми в състава на Илиан Илиев, “моряците ” имаха своите шансове да си тръгне с победа от тази среща, само че пропиля своите положения. Наставникът на варненци не можеше да разчита на контузените Стефан Велев и Илиан Илиев, както и осъденият капитан Даниел Димов.

В 8-ата минута Пабло Гарсия стреля от директен свободен удар, само че топката срещна тялото на футболист от стената. В 26-ата минута Файсел Касми финтира двама играчи на ЦСКА 1948, навлезе в наказателното поле, само че ударът му беше спрян от защитник.

В 29-ата минута Родриго центира от корнер в наказателното поле, а Дробаров насочи удар с глава, само че топпката се отби в тялото на защитник. Само минута по-късно Родриго Енрике получи пас от Зе Гомеш, нахлу в наказателното поле и остана очи в очи със стража на домакините, само че реши да го финтира и си пусна топката много напред и тя излезе в навън.
В 42-ата минута ЦСКА за първи път заплаши вратата на Георги Георгиев. Серкан Юсеин от чиста голова позиция стреля с глава, само че прати топката в навън след отличен пас на Шопов.

В 67-ата минута Пабло Гарсия насочи техничен удар от разтояние, само че топката нацели напречната греда. В 83-ата минута отово той опита отдалечен изстрел, само че още веднъж не откри задачата. Пабло Гарсия продължи да тормози вратаря на домакините с удар от към 20 метра в 89-ата минута, само че Наумов улови.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Стефан Станчев, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Цветомир Панов, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Родриго Енрике (73-Исмаил Иса), Файсел Касми, Леандро Андраде (73-Родриго Вилела), Зе Гомеш (83-Павел Георгиев).

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР