Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море загуби гостуването си на Арда в Кърджали.

...
Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море загуби гостуването си на Арда в Кърджали.
Коментари Харесай

Арда излъга Черно море с 1:0. Варненци със сериозни претенции за гола, реферът не отсъди и дузпа

Снимка: Chernomorepfc.bg

Черно море загуби гостуването си на Арда в Кърджали. “Моряците ” на Илиан Илиев паднаха с 0:1 в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Единственият гол в срещата падна в 44-ата минута, осъществен от Иван Тилев. Варненци заслужаваха най-малко точка в тази среща, само че не съумяха да осъществят своите положения.

В 7-ата минута Спас Делев получи дълъг пас зад отбраната на Черно море, напредна и стреля, само че Георги Георгиев бе скъсил ъгъла и с тяло съумя да парира удара на нападателя на Арда. В 29-ата минута Файсел Касми показва страхотна техника. Бързоногият футболист на варненци съумя да отстрани двама бранители на домакините и опита изострен пас по земя в наказателното поле към Зе Гомеш, само че Иван Караджов съумя да пресече подаването.

Само 2 минути по-късно Родриго Енрике откри в кулоар Илиан Илиев, който надбяга бранителите на Арда и стреля технично по диагонала, само че топката се отби в страничната греда. В 36-ата минута Илиан Илиев центрира от корнер, топката бе изчистена от бранител на Арда и попадна във Файсел Касми, който стреля рисково, само че над вратата на Караджов. В 44-ата минута обратно на протичащото се на терена, Арда съумя да открие резултата. Иван Тилев получи топката пред наказателното поле и технично я насочи в далечния ъгъл за 1:0. Секунди преди попадението обаче топката като че ли излезе от терена при преодоляването й от футболист на Арда, от който потегли офанзивата за гола. Илиан Илиев бе близо и претендираше за тъч, само че подобен не бе отсъден, а попадението в последна сметка се оказа победно.

В 60-ата минута Илиан Илиев получи топката вляво, напредна по крилото и пусна пас към Зе Гомеш, който се опита да засече подаването с шпагат, само че малко не му доближи да я вкара в мрежата на Иван Караджов.

В 72-рата минута домакините имаха искания за дузпа, които не бяха почетени от Георги Кабаков. Деян Лозев се строполи в наказателното поле след прикосновение с Цветомир Панов, само че съдията реши, че нарушаване няма. В 79-ата минута Илиан Илиев стреля от директен свободен удар, само че топката мина над напречната греда. В 87-ата минута Даниел Димов с глава смъкна топката в наказателното поле към Велислав Василев, който овладя на гърди и тъкмо преди да стреля, бе ритнат в бедрото от бранител, който високо подвигна крайници си, само че макар претенциите на варненци Георги Кабаков не отсъди дузпа.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Стефан Станчев, Даниел Димов, Виктор Попов, Цветомир Панов, Стефан Велев, Васил Панайотов (70-Велислав Василев), Файсел Касми (52-Денислав Ангелов), Родриго Енрике, Илиан Илиев, Зе Гомеш.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР