Снимка chernomorepfc.bg, видео ДИЕМА СПОРТ, gong.bg, vbox7.comМоряците взеха трета победа

...
Снимка chernomorepfc.bg, видео ДИЕМА СПОРТ, gong.bg, vbox7.comМоряците взеха трета победа
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Победихме един много добър отбор

Снимка chernomorepfc.bg, видео ДИЕМА СПОРТ, gong.bg, vbox7.com

" Моряците " взеха трета победа на непознат терен и към този момент имат 11 точки като посетители. Тимът заема пето място със 17 пункта. 

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доста удовлетворен от успеха над Арда с 3:0 в Кърджали.

„ Футболистите осъзнаха, че след серия от четири мача, в които играхме добре, згубихме точки. Рано или късно това трябваше да се промени. Поздравленията са за играчите, тъй като победихме един доста добър тим, който играе от четири години дружно. Възползвахме се от опциите си “, съобщи пред ДИЕМА СПОРТ Илиев, представен и от gong.bg.

„ Третото попадение беше основно. Можеше да ги притесним още в отбрана, само че се вкарахме в някакво напрежение. Първия и втория гол паднаха бързо един след различен, а третия ни успокои. На футболистите го споделих, че през предишните години сме били без най-хубавите си играчи и сме побеждавали. Имаме доста млади момчета и най-важното е, че си повярваха, че можем да победим добър тим като Арда “, добави още той.

„ Мисля, че като се изключи предходната година, доста точки взехме на открито. У дома също играем добре. Нещата ни върви, когато теренът е прекрасен. Обичаме да върви топката по-бързо. Има време да компенсираме с точките вкъщи. Имаме проблеми с фланговите играчи, само че беше значимо да привелчем още една конкуренция на Зе Гомеш. Велислав се остаряла доста и се показа добре. Ще изиграем контрола за тези, които са играли по-малко и да наваксат “, сподели треньорът на Черно море.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР