Снимка: БургасИНФОДвегодишното детенце на Ивета и Теньо – Наско, е

...
Снимка: БургасИНФОДвегодишното детенце на Ивета и Теньо – Наско, е
Коментари Харесай

Каква ще бъде съдбата на малкия Наско след зверското убийство на майка му в Айтос?

Снимка: БургасИНФО

Двегодишното детенце на Ивета и Теньо – Наско, е добре, не е очевидно уплашено, играе, рисува и се усеща удобно. Това декларирал пред БургасИНФО Пенка Добрева – шеф на дирекция „ Социално подкрепяне “ в Айтос. Служителите са се задействали незабавно след зверския побой над Ивета, с цел да обезпечат оптимално добра среда за дребното момченце, написа Блиц.

„ Взели сме всички нужни ограничения. Проучваме потенциала на роднините, с цел да изберем най-хубавият от тях. Днес персонално аз посетих детето, играхме, незабавно пристигна при мен, черпи ме с бонбони. Той е очевидно добре гледано дете. “, сподели още Добрева. Според нея до съдбовната нощ е нямало подаден сигнал нито в полиция, нито прокуратура, с цел да се постанова обществените да се намесят в живота на Ивета, Теньо и техния наследник. „ Поръчали сме екип психолози, които да дойдат на следващия ден тук и ще работят както с детето, по този начин и с други близки на младата жена и мъжа. “, добави Добрева.

Ивета също има близки, които обаче са в София. Енчо Бакалов - кмет на село Лясково, където живее бабата на буйния Теньо – Димитринка, сподели, че младите родители и детето постоянно ходели на посетители. Местните поданици също са ставали очевидци на агресивното държание на мъжа към Ивета. „ Веднъж я гонеше по улицата, крещеше и имаше камък в ръката му. Обадих се на полицията, пристигнаха незабавно. Това беше преди година и половина “, сподели Бакалов.

Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Теньо.Теньо сега е арестуван за 72 часа. Той е упрекнат за това, че на 16.06.2018 година към 19:30-20:00 часа, в дом находящ в Айтос нанесъл голям брой удари в региона на главата на жена, разследване на които на 17.06.2018 година към 20:30 часа, тя е умряла.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР