Снимка: BulNews.bgПочинал е и шофьорът на Пежо“-то, който беше изваден

...
Снимка: BulNews.bgПочинал е и шофьорът на Пежо“-то, който беше изваден
Коментари Харесай

Мъка без край! Почина и шофьорът на едната кола, ето кои са жертвите в касапницата край Борован

Снимка: BulNews.bg

Починал е и водачът на „ Пежо “-то, който беше изваден с пулс от смазаната кола в касапницата край Враца, оповестява BulNews.bg. Той е управлявал френската кола, в която пътувал с жена си и щерка си, и нейният другар.

Край язовира на врачанското село Девене по неразбираеми аргументи возилото се завъртяло на пътя и било размазано от идващият от Борован лек автомобил „ Фолксваген Поло “, за което организация BulNews.bg първа заяви. На място починаха млада жена от Козлодуй, която била в немската кола и возещите се във френската кола две дами и юноша, написа Блиц.

От нея извадиха жив мъж, който по пътя към Враца е умрял в колата за спешна помощ. Загиналите в „ Пежо “-то са от Девене: 47-годишната Ирена, брачният партньор й - 49-годишният Планимир Иванов и щерка им Тонислава. В колата с тях е пътувал и нейният другар, за който на този стадий няма повече информация. Бащата е прочут в селото като Пантич. Мъжът е работел като водач в хлебарската компания „ Диган “ и постоянно е карал към Враца жито, трици и брашно.

За момичето се знае, че се е занимавало със спорт в София. От болничното заведение във Враца оповестиха, че здравословното положение на водача на немската кола е устойчиво и няма заплаха за живота му.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР