Снимка: bulnews.bgНай-малко един човек е загинал при адска катастрофа във

...
Снимка: bulnews.bgНай-малко един човек е загинал при адска катастрофа във
Коментари Харесай

Извънредно! Кола падна в река във Врачанско, никой все още не знае колко са жертвите

Снимка: bulnews.bg

Най-малко един човек е умрял при адска злополука във Врачнско, като е допустимо да има и още жертви. Кола е паднала в коритото на река.
Инцидентът е станал през днешния ден по обяд на пътя сред селата Габаре и Върбица. Лек автомобил „ Фолксваген “ с врачанска регистрация е изхвърчал от пътя. Возилото се приземило по таван в коритото на река Габарска, съобщава BulNews.bg.

``
реклама
Автомобилът е с регистрационен номер Вербовъчна разработка 2399 АТ. Със сигурност е умрял водачът. Все още не е ясно дали с него са пътували и други хора, които също да са останали заклещени в колата ковчег. 
Автомобилът се е движел в посока към село Върбица. Пътят е доста прашен и защото сега в региона вали дребен дъжд, асфалтът е станал хлъзгав. Най-вероятно това е повода за трагичния случай. 
В момента на мястото има 2 автомобила на полицията и пожарна. Извикан е и човек с трактор, който да помогне при ваденето на колата от реката. Изчаква се идването на дознатели от Враца, след което ще стартира акцията. Целият регион е отцепен от служители на реда от Бяла Слатина. Спасителната интервенция се управлява персонално от шефа на районното Красимир Йончев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР