снимка БулфотоЗдравният министър Костадин Ангелов е поканен на публична среща

...
снимка БулфотоЗдравният министър Костадин Ангелов е поканен на публична среща
Коментари Харесай

Канят здравния министър на среща с представители на заведенията

снимка Булфото

Здравният министър Костадин Ангелов е поканен на обществена среща от представителите на заведенията в страната. На нея те желаят да обсъдят още веднъж за рестриктивните мерки, пише  .  

Напрежението в бранша се усили доста откакто от 1 февруари бяха разхлабени на процедура всички останали ограничения, а те останаха затворени за още месец.

Освен това те упрекват Националния действен щаб, че оповестява погрешна информация имайки поради оповестената на последната конференция нар. тексаска канара, която регистрира в каква обстановка какъв е рискът от болест. Тя бе представена от ръководителя на щаба Венцислав Мутафчийски.

Според двете организации той погрешно е съобщил къде се намират заведенията, съгласно нея. Посочват, че с по-висок риск са визитите във фитне и ходенето на концерт.

" Водени от горното, стигаме до заключението че, в случай че сте се управлявали по тази графика, то излиза - първо, че ни лъжете и, второ, че обслужвате скрити, персонални или на трети лица ползи! Защото не виждаме логичност да отваряте браншове, които са с два пункта по-рискови от нашия, а бяхме затворени по едно и също време ", афишират организациите.

Не дефинират дата на обществения диалог, само че показват, че е значимо от отговорите на министъра да не останат неясноти у близо 450 хиляди, които са без работа, свързани директно и индиректно със затворените заведения.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР