Снимка: БулфотоЗатворът във Варна е бил обърнат с хастара навън

...
Снимка: БулфотоЗатворът във Варна е бил обърнат с хастара навън
Коментари Харесай

Извънредно в Блиц: Масирана акция и арест в затвора във Варна!

Снимка: Булфото

Затворът във Варна е бил извърнат с хастара на открито при масирана полицейска акция, научи Блиц. Източници на медията ни разкриха, че в зандана е било лудница, всички пандизчии изключили телефоните си и се чудели къде да се отърват от тях, както и от други неразрешени движимости.

Поводът за масирана полицейска акция е разработка на прокуратурата, която протича към този момент втори месец. Разследването е по линия на вътрешния наркотрафик и по-точно – изнудвания и рекет в тази посока.

Не е загадка за никого в обществото, че в пандизите се пласират опиати, като за тази цел е построена мрежа, в която вземат участие тарторите на пандизите, хора отвън местата за отнемане от независимост, а също по този начин – и чиновници на пандизите. Късният следобяд през вчерашния ден полицейски чиновници с кучета са тарашили из целия затвор, в това число и затворническата кухня. Открити са неразрешени движимости. 

Според неофициална, само че изрично доказана информация на медията ни, има едно арестувано лице в пандиза – лишен от независимост с 10-годишна присъда. Вчера вечерта проверяващи са отишли с разпореждане на прокуратурата и са го задържали.

В момента той е обособен от другите пандизчии и с него се организират разпити. Процесуално-следствени дейности са били осъществявани и отвън пандиза, като съгласно наша информация има и други арестувани лица. Непотвърдена информация на пандизчии във варненската тъмница гласи, че измежду тях е и чиновник на пандиза, само че все още тя няма никакво публично или импровизирано удостоверение. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР