Снимка БулфотоЗащото винаги съм бил на страната на истината, както

...
Снимка БулфотоЗащото винаги съм бил на страната на истината, както
Коментари Харесай

Нанков разказа за апартамента и заяви: Спя спокойно!

Снимка Булфото

Защото постоянно съм бил на страната на истината, както и тъй като съм прям по природа, без всякакво терзание взех решение да не мълча, а да дам информация по въпросите, които от известно време витаят в общественото пространство. Всъщност всички отговори са от дълго време в съответните регистри и нито един от тях не ме е тормозил и не ме тормози.

Това написа във фейсбук някогашният министър на  регионалното развиване и благоустройството, представен от " Канал 3 ".

Ето и цялото му пояснение: 

Надлежно съм заявил съгласуваност с физическото лице, с което преди 9 години сме били съдружници, както и това е упоменато в декларациите при изследванията, правени ми по отношение на достъп до класифицирана информация. Въпреки че бизнесът на някогашната ми съдружничка няма връзка с планове, ръководени от Министерство на регионалното развитие.

 
1. Не, нямам общ бизнес с Тодорка Сотирова или нейни близки.

Да, член на моето семейство, а по-късно и аз, съм имал общ бизнес с близка на Тодорка Сотирова в далечните към този момент 2008 – 2009 година, когато съм бил надалеч от политиката и обществения живот.

2. На адреса на жилището, част от който ми е възложен безплатно от Сотирова, има записано едно сдружение и знам за това.

3. На адреса в гр. Априлци, където е родната ми къща, трансферирана ми през 2017 година, са регистрирани две сдружения, свързани с родственик на „ фамилната другарка “, които не развиват активност, видно от оповестените годишни финансови доклади на електронната страница на Агенция по вписванията – търговски указател на адрес www.brra.bg, която е обществена и всеки може да направи информация по отношение на тези условия.

4. Предвид справката в комерсиалния указател и очевадната липса на каквото и да било активност, следва разумно въпросните сдруженията, регистрирани на двата адреса в гр. Априлци, да не извършват действия, в това число и по европроекти и публични поръчки. След направена информация същото важи и за сдружението, записано на адреса в гр. София.

На критиците си ще кажа, че нямам безусловно никакви нарушавания, които да са в прорез със закона или с морала. Вечер дремя умерено и поисквам на всичките си „ доброжелатели “ да са в същия мир със себе си и съвестта си.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР