снимка: БулфотоЗаседанието за уволнението им е било на 16 август,

...
снимка: БулфотоЗаседанието за уволнението им е било на 16 август,
Коментари Харесай

Медиапул: Официално Михаил Константинов е уволнен от Информационно обслужване

снимка: Булфото

Заседанието за уволнението им е било на 16 август, а смяната е вписана на 20 август. Мандатът на математика трябваше да изтече на 5 март 2026 година

Дългогодишният началник на " Информационно обслужване " Михаил Константинов към този момент публично е освободен от борда на държавната компания " Информационно обслужване ", която прави преброяванията на резултатите от изборите. Заедно с него си отива и Валери Борисов, оповестява Медиапул. Кандидати за мястото на известния математик са петима души. 

Сред тях са някогашният началник на Агенцията по вписванията Габриела Козарева и финансистът Тенчо Попов, който бе разследван и оневинен за препоръчан рушвет на някогашния следовател Петьо Петров, а по-късно осъди прокуратурата да му заплати повече от 20 000 лева поради нелегално обвиняване.

В средата на юли, когато стана ясно, че по самодейност на служебния транспортен министър Георги Тодоров следва общо заседание за смени в борда на " Информационно обслужване ", напомня Медиапул.

До писмена и джука част на състезанието са позволени също по този начин Любомир Цеков, Диан Димитров и Надя Александрова.

Всички претенденти би трябвало да имат приключена магистратура по право, финанси, стопанска система, счетоводство и надзор, бизнес администрация и други А също да имат добра известност и минимум 5 години на управителна служба.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР