снимка БулфотоЗа последните 11 години България е увеличила три пъти

...
снимка БулфотоЗа последните 11 години България е увеличила три пъти
Коментари Харесай

Борисов се похвали във фейсбук: За 11 г. България е увеличила три пъти своите нетни активи на глава от населението

снимка Булфото

За последните 11 години България е нараснала три пъти своите чисти активи на глава от популацията до 9586 евро. Това е очевидно от изследване на авторитетния немския осигурител Allianz, написа през днешния ден министър председателят Бойко Борисов на страницата си във фейсбук.

Ето още от статуса му: 
Благодарение на положителните резултати през последните години българските семейства и стопанска система са готови за рецесията. Това не ни успокоява, а ни окуражи да работим още по-усърдно. Разумната финансова политика, битката с контрабандата и вложенията ни разрешиха за следващ път да увеличим с нови 10% заплатите в бюджетния бранш. Пенсиите също ще бъдат увеличени и следващата година, а до края на пандемията ще продължим да поддържаме възрастните хора с спомагателни 50 лeва към пенсиите. Продължаваме с политиките ни за помощ на бизнеса, които към този момент резервираха близо 300 000 работни места.
Въпреки тежкото завещание от претендентите за властта през днешния ден, страната продължава да се развива. И това е видно от оценката и анализите на интернационалните специалисти.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР