Снимка: БулфотоЗа ГЕРБ не е от толкова голямо значение кой

...
Снимка: БулфотоЗа ГЕРБ не е от толкова голямо значение кой
Коментари Харесай

Тома Биков: За ГЕРБ не е голямо значение кой ще бъде начело на листата на БСП

Снимка: Булфото

За ГЕРБ не е от толкоз огромно значение кой ще бъде отпред на листата на Българска социалистическа партия за евровота през май. Така разяснява интригата в левицата депутатът от ГЕРБ Тома Биков, написа novini.bg.

Според него, в случай че е правилно, че Сергей Станишев е получил най-вече номинации, е редно той да е отпред, другояче се слага въпроса за какво са тези номинации.

По-интересно ще е дали евродепутатите от Българска социалистическа партия ще поддържат Франс Тимермант за ръководител на новата Еврокомисия, тъй като Тимерманс е оповестил, че ще наложи непременно Истанбулската спогодба, добави Тома Биков.

По-рано през днешния ден Биков разяснява и разнобоя сред двете крила на Българска социалистическа партия: " Разнобой между Корнелия Нинова и Сергей Станишев така или другояче съществува. Ако ме питате дали Българска социалистическа партия ще се разцепи на този пленум, съгласно мен – няма. Но по този начин или другояче, там има напрежение и то на фундаментално равнище. Те имат диаметрално противоположни визии по съществени въпроси, които засягат и Европа и България. Това е и огромният проблем на Българска социалистическа партия, и на това се дължи невъзможността на Българска социалистическа партия да се оформи като реалистична опция за ръководство. Просто вътре в самата партия не са се разбрали какво желаят и защо се борят. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР