снимка БулфотоВолен Сидеров остро разкритикува решението на ВМРО и НФСБ

...
снимка БулфотоВолен Сидеров остро разкритикува решението на ВМРО и НФСБ
Коментари Харесай

Сидеров: НФСБ не е никаква партия, а ВМРО се нагажда където може

снимка Булфото

Волен Сидеров остро разкритикува решението на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ да се включат в изборите, само че без водачите си. 

Отказът от водачеството е демагогска стъпка. Какво значи водачите да не вземат участие. Лидерството е първо даденост, второ е идеология и отговорност. За страдание, там няма идеология, тъй като Вътрешна македонска революционна организация е една партия барбарон, тя се нагажда към каквото може. НФСБ - няма такава партия, тя се откъсна от „ Атака “. Това разяснява Сидеров пред Българска национална телевизия, съобщи.

„ Атака “ ще се яви сама на изборите на 11 юли, няма да взе участие в новата патриотична коалиция „ Български патриоти “. Там няма какво да върша. Опитах се да обработвам нещо, не се получи. Ми щом не се получи, да си вървят по пътя “, сподели още той, като разкри, че е протегнал ръка към партия „ Възраждане “ и „ Русофили “, само че е получил отвод.

„ Атака “ е с идеология, по тази причина водачеството тук не е водачеството его, както да вземем за пример партия „ Възраждане “, с която говорихме да сме дружно, само че те споделиха „ Искаме да сме настрана “. Ами добре, искайте да сте настрана. Какво вършиме? На кого помагате по този метод - на българския или антибългарския интерес? “, разяснява Сидеров.

„ Предложих и на управлението на „ Русофили “ да създадем един блок, който да каже ясно – „ НАТО вън, базите вън “, прекратяваме войната с Русия, вложения мощни от Русия, Китай, Южна Корея и така нататък, да се усети развиване в България. Всеки ще си играе настрана, споделиха те “, показа водачът.

„ Ако ме бяха послушали да създадем това, което предложих, щяхме да създадем пробив, щяхме да очертаем един терен, от който от там нататък да се стъпва и да се уголемява. Теренът, на който споделяме ясно: „ Не желаеме военни блокове, не желаеме военни бази, не желаеме да сме фронт, не желаеме война и омраза с Русия. Искаме с всички страни да търгуваме “, добави Сидеров.

Лидерът на „ Атака “ предвижда, че в случай че се повтори сюжетът с връщането на мандата, тогава ще изгубят доверието на хората. „ Сега ще желаят да се стигне до кабинет, тъй като при още едно повтаряне на сюжета от 4 април всички да връщат мандата, ще изгубят безусловно доверието на хората “, счита той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР