снимка БулфотоВодещията на предаването Вяра и общество по БНТ Горан

...
снимка БулфотоВодещията на предаването Вяра и общество по БНТ Горан
Коментари Харесай

БНТ маха Вяра и общество, Горан Благоев остава продуцент на други предавания

снимка Булфото

Водещията на предаването " Вяра и общество " по Българска национална телевизия Горан Благоев заяви в профила си във Фейсбук, че предаването му е свалено от ефирV Той самият остава като изпълнителен продуцент на изключителните излъчвания свързани с националния и църковния календар, по думите на програмния шеф на Българска национална телевизия Ивайло Огнянов, съобщи.

Благоев прецизира, черешението на Управителния съвет към момента не му е връчено. " Според към този момент оповестената стратегия на Българска национална телевизия за тази седмица на 10-ти октомври във времето на предаването е планувано предаването " Религията през днешния ден " - както ми беше обяснено с нов водещ и с нов изпълнителен продуцент ", заяви той.

Горан Благоев е измежду учредителите на новата политическа групировка на Цветан Цветанов - " Републиканци за България ". Журналистът работи в Българска национална телевизия от 1990 година

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР