Снимка БулфотоВодеща политическа партия в България се обяви против втори

...
Снимка БулфотоВодеща политическа партия в България се обяви против втори
Коментари Харесай

ДПС против втори мандат за Радев: България трябва да избере президент с опит, мъдрост и държавническо мислене

Снимка Булфото

Водеща политическа партия в България се разгласи срещу втори президентски мандат за Румен Радев. От ДПС оповестиха какви качества би трябвало да има бъдещия държавен глава.

" България би трябвало да избере президент с опит, мъдрост и държавническо мислене. Трябва ни президент обединител, а не съпротива,  конкурент, просто разединител. " Това се споделя в политическа декларация на  ЦС на Държавно стопанско предприятие, която бе призната довечера.

Ето текста на  политическата  декларация на Централния съвет на Движение за права и свободи:

„ Всеки български жител би трябвало доста отговорно да взе участие и да направи своя избор в изборите на Народно заседание – избор за сегашното и бъдещето. От изборите зависи до каква степен и какъв брой бързо ще се оправим с рецесията.

Ние от Движение за права и свободи имаме и предлагаме стратегия за ускорено догонващо икономическо развиване на страната, ние предлагаме стратегия, която да обезпечи здравословни условия на живот на всеки български жител, предлагаме съответни решения по Зеления пакт на Европейския съюз.

Всички български жители доста отговорно би трябвало да вземат участие и в изборите за президент на републиката.

Трябва да изберем същински обединител на нацията, а не партиен представител, конкурент и съпротива, просто разединител.

Президентът на България, който се избира директно от народа, разполага с мощното оръжие да бъде президент на всички български жители и да задава посоката. За това обаче са нужни не просто брой гласове, колкото и да са доста, а опит, мъдрост и държавническо мислене. Такъв президент би трябвало да избере България за идващите 5 години.

Изборите би трябвало да бъдат извоювани с стратегия, със знаещи и можещи фрагменти, с визия и проект за развиване. С хрумвания и причини в една толерантна акция.

Ние от Движение за права и свободи имаме какво да предложим на българските жители, имаме и концепциите, стратегиите и фрагментите. В конкурентна среда ще издигаме нашите фрагменти и един път като ги издигнем, ще ги подкрепим, тъй като те ще пазят тезите и програмата на Движение за права и свободи.

А това е програмата, с която България ще получи своя късмет да реализира ускорено догонващо икономическо развиване. “, написа standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР