Снимка БулфотоВладимир Путин разбуни духовете, след като не пожела да

...
Снимка БулфотоВладимир Путин разбуни духовете, след като не пожела да
Коментари Харесай

Путин не отговори на въпрос дали Навални ще излезе жив от затвора

Снимка Булфото

Владимир Путин разбуни духовете, откакто не пожела да отговори на въпрос за Алексей Навални. В изявление за NBC News руският  президент  Путин съобщи, че не е заповядал  Алексей Навални  да бъде токсичен, само че не отговори на въпроса ще гарантира ли, че  опозиционер ът ще излезе жив от  затвор а, заяви тв Дождь, предава вестник .

Журналистът пита Путин дали ще подсигурява, че Навални ще излезе жив. " Изхождам от това, че към индивида, който споменахте, ще се приложат същите мерки както и към всеки различен, който е в  затвор а, и няма да са по-лоши ", споделя Путин. В отговор журналистът споделя: " Името му е  Алексей Навални . Хората ще отбележат, че вие не гарантирахте, че той ще излезе жив от  затвор а ". Путин прекъсва интервюиращия: " Не ми пука ", и споделя, че съветските управляващи " нямат традиция " да убиват който и да било. 

Журналистът го пита и за двама наказани в  Русия  американци - някогашният морски пехотинец Тревор Рийд и наказаният за шпионаж Пол Уилън. Путин не изключва те да бъдат разменени с наказани в Съединени американски щати руснаци, написа dunavmost.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР