Снимка: БулфотоВчера внезапно почина бизнесменът и почитател на женските прелести

...
Снимка: БулфотоВчера внезапно почина бизнесменът и почитател на женските прелести
Коментари Харесай

Последните думи на Христо Сираков във фейсбук: Човек каквото и да прави в този живот, трябва първо да се замисли какво дава

Снимка: Булфото

Вчера ненадейно умря предприемачът и обожател на женските прелести Христо Сираков. След дълго боледуване от ковид и получен преди към седмица инсулт, той издъхна в болница на 64 години.

Последните думи на Сираков, които той е разгласил в своя профил във Facebook гласят:

"...човек каквото и да прави в този живот, би трябвало първо да се замисли какво дава. И по този начин успяваш да правиш и пари, и обич... "

Текстът е оповестен на 5-и февруари предходната година, само че несъмнено дава взор над философията на живот, която предприемачът е изповядвал, написа Novini.bg.

Веднага откакто научиха тъжната новина, близки на Сираков започнаха да се сбогуват с него. Един от най-близките му другари - Любен Дилов-син, се елементарни със Сираков с песента на Адриано Челентано Torno a settembre ( " Винаги ще е септември " ). Той цитира куплет от нея: " И в случай че те оставя/Винаги ме чакай/В най-лошия случай/Ще се върна през септември ". И добави: " Винаги ще е септември, благи Hristo Sirakov. Където и да си, ще е радостно! Светъл път! ".

Прочети повече 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР