Снимка: БулфотоВчера от полицията разпространиха името на Боян Вачев като

...
Снимка: БулфотоВчера от полицията разпространиха името на Боян Вачев като
Коментари Харесай

Боян Вачев, който блъсна сръбската състезателка на маратона в София: Не беше умишлено

Снимка: Булфото

Вчера от полицията разпространиха името на Боян Вачев като търсен поради случая от маратона в София. Според органите на реда, той е блъснал сръбкинята Оливера Йевтич съзнателно. Тя е била посочена за любимка в 10-километровата отдалеченост, а поради бутането не съумя да продължи в конкуренцията.

Късно нощес до медиите бе разпрорстранена отворена позиция, подписана от лице, представящо се за Боян Вачев.

Ето какво написа в нея:

" Уважаеми представители на медиите,

Тъй като замесихте името ми в голям брой хипотези за предумишлено нахлуване над играч, желая да употребявам правото си на отговор като подчертая, че конфликтът не е бил тенденциозен и не съм имал користни цели. Не познавам персонално потърпевшата Оливера Йевтич и искам да употребявам високата Ви естрада, с цел да поднеса откровените си извинения към нея и околните за породената контузия, която в последна сметка я е попречила да вземе пълноценно присъединяване в мероприятието.

Обществените подозрения, че съм бил финансово стимулиран от трето лице са изцяло погрешни и надълбоко ме засегнаха, а четейки безбройните послания отправени към мен в обществената мрежа не считам, че съм заслужил цялата тази цифрова инквизиция.

Много скърбя за злополучната обстановка и апелирам всеки ядосан от фрагментите за момент да се сложи на мое място и да разбере, че адреналинът беше доста висок, като в композиция с метеорологичните условия и неналичието на професионален опит не беше мъчно да изиграе основна роля в некоординираните ми дейности при старта, довели до случая, за чиито мащаби разбрах дълго откакто се случи.

Надявам се за в бъдеще уважаемата организация на Маратон София да съобрази разликата в уменията на дилетанти и експерти, разделяйки ги и давайки стартово преимущество на по-слабите. Желая бързо възобновяване сръбската лекоатлетка Йевтич и безпроблемни надпревари за в бъдеще на всички ".

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР