Снимка БулфотоВалери Симеонов отново излиза смело на политическата сцена.На свое

...
Снимка БулфотоВалери Симеонов отново излиза смело на политическата сцена.На свое
Коментари Харесай

НФСБ работи за голямо обединение в името на България

Снимка Булфото

Валери Симеонов още веднъж излиза самоуверено на политическата сцена.

На свое съвещание през днешния ден Политическият съвет на Националния фронт за избавление на България /НФСБ/ реши да работи за огромно патриотично обединяване, съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

Според политическия съвет партиите би трябвало да надмогнат тяснопартийните си ползи и да стартират обща работа в името на националните цели.

На изборите през април т.г. НФСБ предложи коалиция на Вътрешна македонска революционна организация, само че тя не бе призната. Това докара до неприемливата обстановка патриотичните сили да не бъдат показани в Народното събрание, до борба и неспособност за сформиране на държавно управление.

Днес от НФСБ още веднъж протягаме ръка, уверени че българският национализъм има потребност от необятно обединяване, написа в известието. Според НФСБ бъдещото патриотично обединяване би трябвало да издигне своя кандидат-президентска двойка, която да отстоява българските национални ползи.

" Обединението е нужно. Провалът на 45-ото и 46-ото Народно заседание сподели, че опълчването и работата на парче, диктувани от партийното его на всеки против всеки не водят до резултат, в противен случай - водят до дестабилизация и разделяне в страната ", акцентират от НФСБ.

Политическият съвет на НФСБ се афишира против сходно държание и декларира убеждението си, че България има потребност не просто от национализъм, а от конструктивен и общественополезен съвременен национализъм, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР