Снимка БулфотоВалери Симеонов отново излиза смело на политическата сцена.На свое

Снимка БулфотоВалери Симеонов отново излиза смело на политическата сцена.На свое ...

НФСБ работи за голямо обединение в името на БългарияСнимка Булфото

Валери Симеонов отново излиза смело на политическата сцена.

На свое заседание днес Политическият съвет на Националния фронт за спасение на България /НФСБ/ реши да работи за голямо патриотично обединение, съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

Според политическия съвет партиите трябва да надмогнат тяснопартийните си интереси и да започнат обща работа в името на националните цели.

На изборите през април т.г. НФСБ предложи коалиция на ВМРО, но тя не бе приета. Това доведе до недопустимата ситуация патриотичните сили да не бъдат представени в парламента, до конфронтация и невъзможност за съставяне на правителство.

Днес от НФСБ отново протягаме ръка, уверени че българският патриотизъм има нужда от широко обединение, пише в съобщението. Според НФСБ бъдещото патриотично обединение трябва да издигне своя кандидат-президентска двойка, която да отстоява българските национални интереси.

"Обединението е нужно. Провалът на 45-ото и 46-ото Народно събрание показа, че противопоставянето и работата на парче, диктувани от партийното его на всеки срещу всеки не водят до резултат, напротив - водят до дестабилизация и разделение в държавата", изтъкват от НФСБ.

Политическият съвет на НФСБ се обявява срещу подобно поведение и заявява убеждението си, че България има нужда не просто от патриотизъм, а от градивен и общественополезен модерен патриотизъм, пише Novini.bg.

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg