Снимка: БулфотоВалери Симеонов коментира нашумялата тема с ваксините против ковид.

...
Снимка: БулфотоВалери Симеонов коментира нашумялата тема с ваксините против ковид.
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ще получим ваксина, но не е ясно кога. Аз няма да бързам да се имунизирам

Снимка: Булфото

Валери Симеонов разяснява нашумялата тематика с имунизациите срещу коронавирус. Той разкри също в ефир дали счита да се ваксинира.

Електронното ръководство се забави прекомерно доста. Старал съм се каквото съм поел като ангажимент, да го извърша. Това съобщи в " Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

" В последно време всяка партия внася законопроекти, които са неин приоритет или са свързани с гласоподаватели ", разяснява той предложение на Вътрешна македонска революционна организация за трюфелите от последните дни. " Всичко е във вероятностен проект за имунизациите. Те още не са пристигнали, няма ги ", сподели Симеонов и добави: " Нали не се заблуждавате, че България ще е първата, която ще получи ваксини. Всяка компания ще насочи напъните си към по-големите консуматори. Ще получим ваксина, само че не е ясно по кое време. Освен това не се знае и какъв брой хора ще желаят да си сложат от тази имунизация. Аз също не бих избързвал, тъй като те са в интервал на неизвършено тестване ", акцентира той.

Според него има възможност Бургас да остане на изсъхнало. " Това, което каза Емил Димитров, беше спонтанният зов на неразбирания и на болежка на човек, който желае да си прави работата, само че не получава подпомагане от на никое място ", сподели Симеонов. По думите му ще има водна рецесия, в случай че не се извършат незабавни мероприятия с подаването на вода от други язовири към Бургас.

Той разяснява и следващото несъгласие на президента Румен Радев от преди няколко дни: " Това е един неугледен човек, инцидентно попаднал в президентството от някаква работа. Да не взима отношение. Той подлага на критика всяко деяние, това не способства с нищо, изключително в този момент, когато имаме потребност от единство ", сподели Симеонов и добави, че по този начин той единствено саботира и спъва работата на Народното събрание, написа plovdiv24.bg.

" Как ще приемем оферти на Българска социалистическа партия, които ще доведат до дебалансиране на бюджета и ще срутен страната ", запита той. " В едно семейство няма ежедневна естетика, за какво очаквате в държавното управление да има ", пита още водачът на НФСБ. " Вечно благополучие и естетика - няма, значимо е да се реализират поставените цели от държавното управление. Мисля, че резултатът е налице. Пенсията да вземем за пример към този момент е 350 лева, а не 300 лева Програмата, под която сме се подписали, в огромната си част е изпълнена ", акцентира той.

Според него България, като страна, би трябвало да подкрепя стопанската система, само че помощите би трябвало да са през бизнеса. " Затваряме заведенията за хранене и забавление, а помощта остава 60/40. То няма по какъв начин и 80/20 да е един шеф да заплати заплата. Държавата би трябвало непосредствено да оказва помощ ", сподели Симеонов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР