Снимка БулфотоВалери Симеонов и НФСБ са против идеята на ВМРО

...
Снимка БулфотоВалери Симеонов и НФСБ са против идеята на ВМРО
Коментари Харесай

Валери Симеонов: ВМРО истеряса, референдум за еднополовите бракове е глупотевина

Снимка Булфото

Валери Симеонов и НФСБ са срещу концепцията на Вътрешна македонска революционна организация за референдум за гей браковете и за „ третия пол ”. Това разгласи вицепремиерът пред „ България он еър ”.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов след това призна в Народното събрание, че тематиката не е обсъждана с съдружните сътрудници в „ Обединени патриоти ”.

Симеонов разяснява:  " Малко истеряса Вътрешна македонска революционна организация, с цел да събира още малко медийни дивиденти. Това вършат сътрудниците. Нито е обсъждано от " Обединени патриоти ", нито пък аз в миналото ще се съглася, както и моите виновни съпартийци от НФСБ, да желаеме референдум - да издухаме още 30-40 млн. лева държавни пари за следващата глупотевина. Хайде стига към този момент. ”

Красимир Каракачанов след това разяснява тематиката в Народното събрание. Той продължи да упорства за референдум за гей браковете.
По думите му, трябва да хванем бика за рогата, откакто тематиката станала настояща около Истанбулската спогодба.

„ Ако българските жители кажат " Да, ние сме за еднополови бракове " - отлично. Ако кажат " Не ", още по-добре ”, разгласи водачът на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата.

„ Нацията е в демографска рецесия, а ние ще учим децата по какъв начин да си сменят пола, вместо да ги учим на морални, човешки, български полезности “, разяснява Красимир Каракачанов.

Имало разлика сред хомосексуализма и еднополовите бракове, както и сред хомосексуализма и третия пол.

„ Не се греша на никого какви са половите му желания и не желая някой да ми постанова на мен, че има трети или 14-и пол. Не натрапвам на никой полови желания и какво ще прави под юргана. Но е извънредно време да спрат да ми постановат и изясняват, че имало трети пол “, съобщи той.

По мотив сериозното мнение на Валери Симеонов, Каракачанов сподели: Валери Симеонов е с 10 години по-голям от мен, държи да му крещя батко. Този път съм пропуснал да се съветвам с него, само че считам, че съм прав. Ако счита, че въпросът не би трябвало да се обяснява, е негово персонално мнение, аз имам свое. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР