снимка БулфотоВ центъра на града полицията е обградила района, в

...
снимка БулфотоВ центъра на града полицията е обградила района, в
Коментари Харесай

Протести и контрапротести ще се проведат под знака на Съединението

снимка Булфото

В центъра на града полицията е обкръжила региона, в който 80 доброволци от Комитет „ Родолюбие ” ще пресъздадат моменти от 6-ти септември 1885 г. На метри оттова се чака да протече и антиправителствен митинг под надпис „ Национален поход за съединяване ”. Очакват се и членове на „ Отровното трио ” да се включат в митинга.

" Днес съединението е да съберем жители против волята на незаконната тайфа. Днес ние сме Великата мощ. Тогава го направиха без непозната помощ. Днес можем още веднъж ", обявиха Велислав Минеков, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян във Facebook. 

На площад „ Съединение ” в Пловдив ще има тържествената заря-проверка, а президентът Румен Радев ще произнесе слово. Всички жители, които желаят да участват на тържествената заря ще би трябвало да преминат през три пункта, на които ще бъдат тествани за оръжие и рискови предмети, оповестява Нова телевизия.

В центъра на София също се събират хора за контрапротест. Те са обединени под надпис „ Граждански патрул „ Ситняково ”. На място те попълнят анкета и подписка, която ще внесат в прокуратурата. В нея те упорстват хората, които са инициирали нападателни дейности на 2-ри септември, както и тези, които приканват към по-агресивни дейности да бъдат открити и към тях да бъдат подхванати съответните ограничения.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР