Снимка БулфотоВ Стара Загора вече е активен вечерен час заради

...
Снимка БулфотоВ Стара Загора вече е активен вечерен час заради
Коментари Харесай

Живко Тодоров: Старозагорци ще разхождат кучетата си до 250 м от дома

Снимка Булфото

В Стара Загора към този момент е деен вечерен час поради ковид. Общината стегна ограниченията против разпространяването на болестта. 

От през вчерашния ден се затвориха за посещение и ползване всички градинки, обособени за разходка на домашни любимци, намиращи се на територията на община Стара Загора, написа вести.бг.

" Хората употребяват кучетата си, с цел да се разхождат из целия град – в това число и парковете. Мисля, че и Националния щаб беше явен. Хората трябваше да си разхождат кучетата пред блока, а не през целия град. Нашата заповед към този момент е животните да се разхождат до 250 метра от вкъщи ", съобщи пред БТВ кметът на Стара Загора Живко Тодоров. 

" Вече двама са инфектирани с ковид в града. Имаме стеснен болничен потенциал. Трябва да вземем ограничения, с цел да се не стигаме до неприятните европейски образци с доста жертви ", сподели още той. 

Друга част от новата старозагорска заповед е да не се събират повече от трима възрастни на едно място.  

" Виждаме, че при хубаво време хората злоупотребяваха. Не искам  да лимитирам съгражданите си, само че в сложни обстановки би трябвало да се активизираме ”, разкри Тодоров.

За хората, които нарушат вечерния час или друга от заповедите ще има санкции от 5000 лева

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 kris (преди 5 секунди) Рейтинг: 120460 | Одобрение: 1795 И в този момент като тръгне бизнеса на продавачите на рулетки.....Поредния шегобиец....Май през днешния ден ще падне огромна тълпа от зевзеци....!! Аз мога! Трудно е да съм идеален, само че ми се постанова! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР