снимка: БулфотоВ следващите дни времето ще се успокои. Дъждовете на

...
снимка: БулфотоВ следващите дни времето ще се успокои. Дъждовете на
Коментари Харесай

Дъждовете постепенно ще спират

снимка: Булфото

В идващите дни времето ще се успокои. Дъждовете на доста места ще спрат.

През нощта преваляванията от запад на изток последователно ще стопират. В Североизточна България ще има по-значителни снеговалежи, а в Югоизточна и Черноморието ще превалява дъжд. Вятърът в цялата страна ще се ориентира от северозапад, ще е до сдържан, в източните региони - краткотрайно мощен. Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°, малко по-високи по морския бряг. Утре сутринта тук-там в източните региони към момента ще превалява и дъжд, и сняг. Над останалата част от страната облачността денем ще е променлива, постоянно забележителна, съвсем без превалявания. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 1° и 6°.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан, по откритите елементи - до мощен северозападен вятър. С него температурите ще се намаляват и към 14ч. на 1200 метра ще е към минус 1°, на 2000 метра – към минус 7°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно. Преди обяд тук-там към момента ще превалява дъжд. Ще духа сдържан, преди обяд краткотрайно мощен запад-северозападен вятър. Температурите ще са без значителен дневен ход и към 14 ч. ще са сред 3° и 6°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, сутринта тук-там до 4 бала.

Слънцето изгрява в 7 ч. и 55 мин. и залязва в 17 ч. и 16 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 21 мин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР