Снимка БулфотоВ сила е новата декларация, която трябва да имат

...
Снимка БулфотоВ сила е новата декларация, която трябва да имат
Коментари Харесай

Влиза в сила новата декларация за преминаване през КПП-тата

Снимка Булфото

В мощ е новата декларация, която би трябвало да имат преминаващите през пропускателните пунктове на входовете и изходите на градовете. Бланката беше оповестена на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи във вторник. Промяната е по отношение на трудовата активност - като в новата декларация отпада заверката от шеф, заяви Нова тв.

Гражданите, които пътуват по работа, ще би трябвало да имат в себе си и служебна записка, издадена от шеф или различен длъжностен документ. Хората, пътуващи по други неотложни аргументи, с изключение на декларацията, ще би трябвало да дават на органите на реда и персонални документи. И още една оригиналност - до момента декларацията единствено се показваше на служителите на реда, само че към този момент ще остава при тях. Така на процедура при всяко прекосяване през контролно-пропусквателен пункт пътуващият ще би трябвало да показва нов запълнен документ. Формуляря можете да откриете  ТУК

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР