снимка БулфотоВ събота около 21:30 часа, в гр. Провадия, при

...
снимка БулфотоВ събота около 21:30 часа, в гр. Провадия, при
Коментари Харесай

Шофьор подкара колата си из Провадия с 2,91 промила алкохол, друг предложи евро и левове на честни полицаи

снимка Булфото

В събота към 21:30 часа, в гр. Провадия, при осъществяване на полицейска инспекция на «Опел» с лидер И.Х. (46 г.) от с. Кривня, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан, е открито, че същият ръководи колата след приложимост на алкохол с централизация от 2,91 промила в издишания въздух.

По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. И.Х. е арестуван за период до 24 часа.

Пак в събота, към 15:00 часа, в гр. Варна, е осъществена полицейска инспекция на «Ауди» с лидер А.А. (21 г.), локален гражданин. Същият е направил опит да осуети полицейската инспекция и да накара чиновниците на реда да не изпълнят служебните си отговорности, като е подхвърлил в полицейския автомобил банкноти с номинал: 50 евро, 20 лева и 10 лева Мъжът е арестуван за период до 24 часа. По случая е стартирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Вчера пък, към 13:00 часа, на пътя от Долни чифлик към с. Солник, при осъществяване на полицейска инспекция на камион «Мерцедес» с лидер З.З. (52 г.), локален гражданин, незнаен на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият ръководи транспортното средство с директни регистрационни табели с изминал период и не е записано по надлежния ред. По случая е формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР