снимка: БулфотоВ петък отново ще бъде предимно слънчево и горещо.

...
снимка: БулфотоВ петък отново ще бъде предимно слънчево и горещо.
Коментари Харесай

Много горещо и в петък

снимка: Булфото

В петък още веднъж ще бъде най-вече слънчево и горещо. След обяд ще се развива купеста облачност и до среднощ единствено на изолирани места ще превали и прегърми. Ще духа слаб северозападен вятър, до вечерта ще се обърне от югоизток. Максималните температури ще са от 31°-32° в североизточните до 38°-39° тук-там в западните региони.

Над планините ще е най-вече слънчево, след обяд тук-там ще се развива купеста облачност, само че единствено на изолирани места кратковременно ще превали. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 28°, на 2000 метра - към 21°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд ще се развива купеста облачност, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 29° - 31°. Температурата на морската вода е 20-21°. Вълнението на морето ще е 1 бал.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР