Снимка БулфотоВ нормален диалог може да се намерят разумни решения

...
Снимка БулфотоВ нормален диалог може да се намерят разумни решения
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Може да се намерят разумни решения за медицинските сестри, но не под натиск

Снимка Булфото

В естествен разговор може да се намерят рационални решения за проблемите на медицинските сестри, само че не под напън. Това съобщи довечера в Плевен вицепремиерът по публичния ред и сигурността Красимир Каракачанов, министър на защитата, съобщи Българска телеграфна агенция. Казвам рационални решения, а не под напън и без да се прави аритметиката дали парите ще стигнат, акцентира той.

" Мисля, че министърът на опазването на здравето има положително предпочитание да реши казуса. Надявам се да се откри решение, което да удовлетворява и двете страни - бюджетът и медицинските сестри ", посочи вицепремиерът. Помолен да разяснява метода за митинг той сподели, че не счита че е вярно " да отидеш в една държавна постройка и да останеш там, макар защитата, макар режима ". " Това не е добър образец за съблюдаване на публичния ред. Никой не пречи да протестираш и да настояваш за своите права. Начинът, по който се прави, изостри страстите. Не - това не е тероризъм, само че е някаква форма на по-оригинален митинг, може би! ", добави Каракачанов.

Тази вечер в Плевен той показа своята книга за Тодор Александров, като призна, че към тематиката е имал интерес още като възпитаник. Това е една от най-великите персони в нашата история, сподели създателят и призна, че е написал книгата, тъй като счита, че би трябвало да опише по наличен метод за огромна персона от нашата история, която е позабравена. Поуката за читателя, съгласно него, е " да не се разделяме! ". Истинският родолюбец би трябвало да търси в нашата история мотивацията си да бъде българин, подчерта Красимир Каракачанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioneR III 1981 JGHRRHHRRH (преди 10 секунди) Рейтинг: 5 | Одобрение: 0 YYYAJJJJTEEEEE LLLLAJJJJNAAAAAA! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР