Снимка: БулфотоВ навечерието на Великден бих искал да кажа и

...
Снимка: БулфотоВ навечерието на Великден бих искал да кажа и
Коментари Харесай

Кулеба у нас: Как вярвате, че някой, който убива по време на Страстната седмица, е ваш брат?

Снимка: Булфото

В навечерието на Великден бих желал да кажа и няколко думи за братството. Как може да се смятате за братя с убийци? Как може да вярвате, че някой, който убива и унищожава по време на Страстната седмица, е ваш брат. С тези думи се обърна към депутатите външният министър на Украйна Дмитро Кулеба при откриването на фотоизложбата „ Стоп на експанзията на Русия против Украйна” в Народното събрание.

По думите му тези, които желаят да оказват помощ и сами са били жертви на експанзия, намират метод да оказват помощ. „ Тези, които афишират, че са зад избрани правила и полезности, би трябвало да оказват помощ на Украйна. Всеки, който намира аргументи да не изрази своята позиция и да ни помогне, поддържа агресора”, е мнението на украинския външен министър.

Той е безапелационен, че по време на война всеки би трябвало да бъде на страната на жертвите, а не на агресорите. „ Надявам се, че фотосите в изложбата ще оказват помощ на държавното управление да се опита да си показа през какво минават хората сега и да вземат вярното решение”, добави Кулеба.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР