Снимка: БулфотоВ момента, в който е текло разследването срещу Десислава

...
Снимка: БулфотоВ момента, в който е текло разследването срещу Десислава
Коментари Харесай

Борисов проговори за дългия арест на Десислава Иванчева и кога се е срещал с нея

Снимка: Булфото

В момента, в който е текло следствието против Десислава Иванчева, аз съм се срещал с нея, с цел да вършим парка в „ Младост “. Това сподели пред публицисти министър-председателят Бойко Борисов, след представянето на резултатите от инспекции за противозаконната търговия с цигари, съобщи „ Фокус “. 

„ Мисля, че и Министерството на спорта, и Министерство на вътрешните работи това, което набелязаха, вършат, не престават да вършат, към този момент знам, че даже камерите на Националния стадион „ Васил Левски “ са сменили. Цялото общество би трябвало освен да ги поддържа, а да недоволства против сходни действия. Достатъчно строги са сега, с цел да се постанова да ги подстрекавам повече. Когато ги надъхаш повече служителите на реда и жандармерията, идващият път те ще вложат повече мощ и ще имаме друга тематика на диалог. Малко ще стане като с кмета на „ Младост “, разяснява Борисов по отношение на полицейските чиновници, които пострадаха поради хвърлена бомбичка по време на мача Левски-ЦСКА, написа Блиц.

За показния арест на Десислава Иванчева, министър председателят съобщи: „ Зададох и аз въпрос като вас, че това толкоз дълго стоене на мястото, където бяха арестувани, отговорът, който ми дадоха и аз го одобрявам е, че всяка една банкнота би трябвало да се опише по номер, да се ревизира от втори човек с всичките им буквички от двете страни и тъй като са доста банкноти, това изисква доста време. Когато преди време преди няколко години имаше, да не споделям имена, беше оневинен индивидът, тъй като пликът с пари не беше отворен да опишат, че са вътре, и това беше задоволително съображение и вярно в съда да падне обвиняването “. Той уточни, че по тази причина в този момент са се били презастраховали в тази посока.

„ Понеже чух разнообразни спекулации, мога да кажа, че преди 20-30 дни кметицата или кметът на „ Младост “ беше при мен, пратих я при Фандъкова, говорихме за парка до църквата да помогнем финансово и да стане едно прелестно място. През цялото време съм поддържал отлични отношение, както знаете с всички кметове, без значение дали са от ГЕРБ или която и да било друга партия. Не одобрявам безусловно никаква нечиста сделка на тази тематика. Бих посъветвал сътрудниците различен път да бъдат по-експедитивни, с цел да може да не се получава нещо, което всички желаеме – битка с корупцията, а по-късно дни наред да се обясняваме за какво и по какъв начин е извършена самата интервенция. Така ми беше отговорено – преброяването на толкоз доста банкноти “, акцентира министър председателят и добави, че една цифричка, в случай че се сбърка от тези, които ги разказват, може да падне цялото дело по-късно.

„ Така ми обясниха. Неслучайно загатнах, че в миг, в който е текло следствието, аз съм се срещал с кметицата да вършим парка в „ Младост “, който е до новата черква, която открихме. Не може никой да ме упрекне в каквото и да било “, сподели още Бойко Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР