Снимка: БулфотоУбеден съм, че страната ще бъде хвърлена в хаос,

...
Снимка: БулфотоУбеден съм, че страната ще бъде хвърлена в хаос,
Коментари Харесай

Биков: Убеден съм, че страната ще бъде хвърлена в хаос, ако правителството подаде оставка

Снимка: Булфото

Убеден съм, че страната ще бъде хвърлена в безпорядък, в случай че държавното управление на следващия ден подаде оставка, сподели пред " Фокус " депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Той предвижда, че няма да има предварителни парламентарни избори. " Процесите не стопират с една или друга оставка, е позицията на депутата от ГЕРБ.

" Българското общество сега е надълбоко разграничено по най-различни линии, в случай че щете по линията – център-периферия. Хората от центъра на София имат едни претенции, хората от периферията – напълно други. Едните желаят дневният ред на страната да бъде напълно зависещ на правосъдна промяна, каквато на този стадий е нереално разбиране, другите желаят по някакъв метод да бъде омекотена икономическата рецесия.

В това надълбоко разделяне на обществото, когато са скъсани връзките сред другите политически сили, когато е прекратена опцията за какъвто и да е разговор, тогава рискуваме да реализираме хронична политическа рецесия. Няма никаква гаранция, че ще бъде формирано държавно управление след изборите, когато и да са те – предварителни или постоянни. Ние можем да потънем в тази политическа рецесия “, уточни Биков.

Депутатът от ГЕРБ разяснява и последните социологически изследвания като уточни, че съгласно тях, даже в пика на митингите, ГЕРБ остава първа политическа мощ.

" Ако ГЕРБ се окаже първата политическа мощ, аз бих питал тези от партиите, които вземат участие в този митинг, от които може би някои ще влязат в Народното събрание, по какъв начин ще договарят с тези, които доскоро са наричали мафия и мутри, разяснява Тома Биков. Дали Христо Иванов ще седне с мафията да договаря за реализиране на две трети болшинство ", попита Биков.

" И от " Меркет Линкс “, и от " Алфа рисърч “, доколкото се вижда, може би единственият печеливш от сегашните митинги, е партията на Слави Трифонов. Доколкото разбрах, представители на тази партия са споделили, че никога няма да договарят с ГЕРБ по никакъв метод. Ние не можем да накараме някого принудително да договаря с нас. Можем да проявим самообладание и то не за друго, а тъй като не желаем страната сега да бъде хвърлена в безпорядък “, съобщи Биков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР