Снимка: БулфотоЦСКА-София е поканил Димитър Бербатов да се завърне в

...
Снимка: БулфотоЦСКА-София е поканил Димитър Бербатов да се завърне в
Коментари Харесай

ЦСКА-София покани Димитър Бербатов, чакат се още трансфери до края на деня

Снимка: Булфото

ЦСКА-София е поканил Димитър Бербатов да се завърне в тима като асистент треньор на наставника Любослав Пенев, твърди Българска телеграфна организация (БТА).

38-годишният Бербатов не е оповестил края на спортната си кариера, само че не е играл от март предходната година след случката си в Индия.

Той изкара част от зимната подготовка с Берое, като даже пътува със " зелено-белите " на лагер в Турция.

Това породи клюки, че Бербатов може да стане играещ помощник на един от най-хубавите си приятели Александър Томаш, който е старши треньор на старозагорци.

От ЦСКА-София по-рано през днешния ден оповестиха, че към състава за пролетта ще се причисли португалския полузащитник Нуно Мигел До Адро Томаш като преотстъпен до края на сезона от Беленензеш.

Очаква се до края на деня " алените " да разгласят привличането на още играчи, с които сега се водят финални договаряния.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР