снимка БулфотоЦелият свят има нужда от пробуждане. Нещата отиват на

...
снимка БулфотоЦелият свят има нужда от пробуждане. Нещата отиват на
Коментари Харесай

Учителят Тео: Нещата отиват на зле

снимка Булфото

Целият свят има потребност от събуждане. Нещата отиват на зле. Откъсването на хората от работа, от учебно заведение, от университета, може да бъде съдбовно за света като цяло “. Това сподели БНР Теодосий Теодосиев, учител по физика и приложна математика в Математическата гимназия в Казанлък, именуван още Златния преподавател на България.

Според него не е редно учебните заведения да бъдат затваряни поради ковид.

„ Ако се пазим непрестанно, в никакъв случай няма да получим групов имунитет. Не би трябвало дребните да се извеждат от учебно заведение, те минават безсимптомно заболяването и те ще са първите, които ще бъдат бариерата. Това за мен не е и същинска зараза, тъй като преди време правехме грипна почивка, когато 25% от учениците са разболеят, само че да са на легло. В момента за целия свят няма не 1%, а 1 промил, който да се е разболял. Това е една изкуствено раздухвана истерика и задачата е основаване на международна икономическа криза… Целта е пренареждане на света. Нищо не става инцидентно “, уверен е той.

Той счита, че коронакризата ще свърши, когато реализира задачата си - когато се получи задоволително дълбока икономическа рецесия. Според него не могат да се приложат и математически модели - те са използвани единствено в случай че изцяло инцидентно става всичко.

" Моето мнение е, че нещата не стават инцидентно. Математическите модели важат там, където има доктрина на вероятностите, а тук те са непригодни ", сподели той в изявление пред БНР.

" Онлайн образованието ще докара до тотална неначетеност измежду учениците. Който желае да си избави детето, би трябвало да го накара да учи по 15 часа дневно. Светът се омързеливи, оставихме всичко да вършат китайците, тези от далечния Изток. Останалият свят отива на крах... Хората не желаят да мислят “, уверен е той.

По думите му решенията не се вземат у нас, а на по-високо равнище. Нашето държавно управление е чинно на тези, които са началниците. Има държавно управление в сянка, което движи нещата, счита физикът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР