Снимка: БулфотоТрябва национално съгласие, и президента Радев има водеща роля,

...
Снимка: БулфотоТрябва национално съгласие, и президента Радев има водеща роля,
Коментари Харесай

Борисов: След арестите искаме да видим Кирил Петков извън коалицията

Снимка: Булфото

Трябва национално единодушие, и президента Радев има водеща роля, с цел да се измъкнем от обстановката, в която сме, от тази рецесия. Това държавно управление са царе да разточителстват пари. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията.

В момента изтеглят безлихвените заеми, с цел да ги създадат заеми с рента. 1% рента, на Киро Ананиев му побеля косата. Не разбирате ли, че тези хора ви ограбват и когато си тръгнат, няма да има кой да ви помогне, продължи водачът на ГЕРБ. И изясни, че в следствие би трябвало да има такова стягане на коланите, че не знаел кой ще се хване.

" Преди месец и половина призовахме да се понижат Данък добавена стойност на хляба и на горивата, да им оказват помощ с торовете - нищо, нула ", съобщи Борисов.

" Преди ареста щяхме да подкрепим обединението по всички значими, само че до момента в който не видя Кирил Петков извън няма по какъв начин да стане. Имали разграничителна линия по отношение на корупцията. Да - ние няма да преговаряме с корумпирани хора ", сподели той.


Новините на Евроком към този момент и в Телеграм ↓↓↓
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР