Снимка: БулфотоТрима са арестувани снощи заради инцидента с колата на

...
Снимка: БулфотоТрима са арестувани снощи заради инцидента с колата на
Коментари Харесай

Трима са арестувани за инцидента с колата на жена до Румънското посолство

Снимка: Булфото

Трима са задържани нощес поради случая с колата на жена с деца на блокираното кръстовище на Румънското посолство на бул. " Ситняково ", оповестяват от полицията.

" Трима участници в нерегламентираните протестни дейности са арестувани за проявена експанзия към семейство. Столична дирекция на вътрешните работи призовастоличани и гостите на града да карат при отчитане на по-сложната конюнктура. Около 22.00 часа на 17 август 2020 година на телефон 112 е получен сигнал, че семейство с две дребни деца – момченце на 2 години имомиченце на 9 години, са станали жертва на нахлуване на лица, провеждащи противозаконна обсада на кръстовището пред румънското  посолство на бул. „ Ситняково “ в София ", оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи.Семейството е пътувало с автомобила си в посока от улица „ Черковна “ към бул. „ Цариградско шосе “, когато на кръстовищетолеката кола е била спряна и обградена от нападателно настроени протестиращи. При проявената експанзия са счупени стъкла и фарове нана ръководеното от 44-годишната жена МПС.Служители на Столична дирекция на вътрешните работи неотложно са се отзовали на сигнала, подаден на телефон 112. След извършената интервенция от региона накръстовището сполучливо е изведен автомобила, дружно със фамилията. За нападението са арестувани три лица, които са учасвали внерегламентирания митинг.Във връзка с нанесените вреди на МПС-то е формирано досъдебно произвеждане по член 216 от Наказателен кодекс за заличаване на непозната движимаили недвижима благосъстоятелност. Разследването и работата по случая не престават под управлението на СРП.Във връзка с провеждането на противозаконни протестни дейности Столичната дирекция на вътрешните работи предизвестява жителите игостите на София да реализират с нараснало внимание напредването си на територията на града ", гласи известието на полицията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР