снимка: БулфотоТой предупреждава, че в действителност случаите на Делта варианта

...
снимка: БулфотоТой предупреждава, че в действителност случаите на Делта варианта
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев: Делта вариантът на коронавируса се разпространява и трябва да се спазва дистанция

снимка: Булфото

Той предизвестява, че в реалност случаите на Делта разновидността са  доста повече от откритите.

Въпреки високите температури  Делта разновидността на ковид се популяризира  и би трябвало да се съблюдава отдалеченост, предизвестява доктор Аспарух Илиев, който оглавява лаборатория в университета в Берн, Швейцария.

" В новините за делта-варианта измежду чиновници на градския превоз в София се пропуща един факт - очевидно  тези 7 души са гнездо на зараза , което се е основало за доста малко време. Очевидно макар високите температури и слънце, разновидността се е популяризирал дейно. " - написа доктор Илиев в профила си във Facebook, видя news.bg.

" Не знаем дали при всеки подобен мутант няма  и други разновидности  по обвивката на вируса и  смяна в държанието му.  Така че би трябвало да внимаваме.  Не се врете в лицето на отсрещния , нито се залепвайте интимно един за различен в транспортните средства. Колкото и да е потискащо, само че една маска също няма да ви убие. " - акцентира лекарят.



" И да, това е  единствено върхът на айсберга  - в епидемиологията се приказва за " подводна " част на епидемията, в която невидими са десетократно повече инфектирани, което не са регистрирани, най-малко при започване на вълната. Най-вероятно има още заболели, делта разновидността е в България.  Единствено имунизацията може да помогне  да го спрем, както и съблюдаване на отдалеченост и носене на маски на закрито. " - заключава доктор Аспарух Илиев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР