снимка: БулфотоТой е категоричен, че най-зле е в Монтана и

...
снимка: БулфотоТой е категоричен, че най-зле е в Монтана и
Коментари Харесай

Николай Витанов: Починалите досега за октомври 2021 г. са 5.51 пъти повече, отколкото починалите за целия октомври 2020. Никакъв коментар

снимка: Булфото

Той е безапелационен, че " най-зле е в Монтана и Габрово, София град също не е добре, има и други такива, само че да спра да ги пиша, че отново ще се надигне плач ".

Починалите до момента за октомври 2021 година са 5.51 пъти повече, в сравнение с умрелите за целия октомври 2020. Никакъв коментар. Ама никакъв коментар. Изводите си ги правете сами, кой каквито желае да си ги прави. Давам единствено цифри, коментарът ще го направя в края на месеца, както съм ви заречен.

Това написа математикът от Българска академия на науките проф. Николай Витанов в профила си във фейсбук. " Днес базовото репродуктивно число е 1.302. Пети ден над 1.3. Започва засилено натоварване на здравната система. Броят на дейните случаи ще пораства бързо, ще се усилват по-бързо и хоспитализациите и случаите за интензивни отделения ", сподели специалистът, добавя 24 часа.

" Какво да се прави в тази конюнктура? Спасяването на давещия се е в неговите ръце. Пазете се, пазете си скъпата биологична благосъстоятелност, помнете, че тая пандемия ще свърши и ще ви трябват организми в положително положение за живота по-късно ", поучава професорът.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР