Снимка БулфотоТова е прецедент в българската история. За мен ареста

...
Снимка БулфотоТова е прецедент в българската история. За мен ареста
Коментари Харесай

Румен Христов: Работата на опозицията е да клати правителството

Снимка Булфото

Това е казус в българската история. За мен ареста на Нено Димов беше изненада. Голямата загуба на вода идва от остарялата канализация. Трябва да се търси генерално решение. Всеки би се ядосал, в случай че му спрат водата. Най-важните неща, които би трябвало да осигурим са достъп до ток, вода и чист въздух. Това съобщи в предаване " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3 водачът на СДС Румен Христов, съобщи вести.бг.

 

" Не може да се прочетат всички документи, когато си министър. Често даже не може и даден министър да подпише всичко, което е належащо. За прокуратурата последният, положил автограф на документ е отговорен. Но преди този момент има специалисти и администрация ", сподели още той.

" Ареста на Димов не е добър за кабинета, само че година преди избори не чакам разтърсвания. Работата на опозицията е да " клати " държавното управление. От предварителни избори може да завоюва единствено ГЕРБ ", разяснява Христов вота на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия. 

Припомняме, че през вчерашния ден от прокуратурата оповестиха, че Нено Димов е упрекнат (по член 219) за умишлена занемареност за водната рецесия в Перник. Той беше арестуван в четвъртък и прекара нощта в ареста на Трето районно ръководство в София. Вчера той подаде оставка, след което му беше наложено и 72-часово прокурорско задържане. По-рано през днешния ден Специализирания углавен съд остави Димов за непрекъснато в ареста.  Нено Димов беше единственият настоящ министър в демократичната история на България, който прекара една нощ в ареста. Задържането му се счита за невиждано.

" За България е значима газовата връзка сред България и Гърция. Два пъти по-скъп е газа в България, съпоставен с този в Западна Европа ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР