снимка БулфотоСтраната ни е в хаос и трябва да поговорим

...
снимка БулфотоСтраната ни е в хаос и трябва да поговорим
Коментари Харесай

Цветанов: Страната ни е в хаос, да поговорим за проблемите

снимка Булфото

Страната ни е в безпорядък и би трябвало да поговорим за проблемите. Това разяснява в Русе Цветан Цветанов. 

„ Партията би трябвало да има своите специалисти. Ще създадем отворени порти при представянето на 15-те ни секторни политики, където да се задават въпроси и да се споделят хрумвания от всички, а политическото говорене да бъде на назад във времето. Искаме да стигнем до хората и да приказваме за проблемите на настоящето ръководство “, заяви  Цветанов, предава Русе Медиа.

Един от най-сериозните проблеми съгласно него е приемането на бюджет 2021-а, който е бил гласуван без никакъв логичен спор. В обстановката на пандемия и рецесия не е очакван буфер, а заложените доходи не могат да се изпълнят, сподели още Цветанов. Той разяснява, че още занапред има 5 милиарда лева дефицит, защото са планувани доходи от 47 млрд.лв. и разноски от 52 млрд.лв. Според Цветанов държавното управление не е било квалифицирано за пандемията и страната ни е в безпорядък, първа по смъртност в Европа.

„ Приходите понижават, доста бизнеси затварят, а у хората има един необикновен боязън от ръководещите. В Русенска област емблематично лице за това е Пламен Нунев. Мислех, че съм го познавал, само че не съм предполагал, че ще изроди идеята и концепцията, с която започнахме. Предателството към полезностите, които имахме първоначално, ме принуди да напусна ГЕРБ. И всички, които усещат същото като мен, би трябвало да знаят, че има опция в лицето на „ Републиканци за България “, сподели още Цветанов.

Той разяснява, че партията му залага на специалисти и задачата му е в новия парламент, в който да има и депутати от „ Републиканци за България “, да има градивен разговор, а не борба.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР