Снимка БулфотоСлужители на РУ - Пещера са установили и задържали

...
Снимка БулфотоСлужители на РУ - Пещера са установили и задържали
Коментари Харесай

Жестокост в Пещера, пенсионер влачи кучета с колата си през града

Снимка Булфото

Служители на районно управление (на МВР) - Пещера са открили и задържали мъж влачил последователно две кучета с автомобила си, оповестиха от ОДМВР - Пазарджик. Вчера следобяд в полицейското ръководство в града бил получен сигнал от жители за нечовешко отношение към животни, заяви вести.бг.

Униформени и криминалисти реагирали неотложно и засекли лек автомобил „ Фолксваген “, чиито лидер с букви С. М. на 67 година от Самоков е вързал куче, което теглил по улиците на града.

Оказало се, че кучетата са две и отглеждани от негова близка в Пещера, която обаче желала да се отърве от тях. Тогава той предложил да свърши тази работа, само че защото животните не били обезпаразитени, той решил да не ги транспортира в автомобила. Мъжът ги теглил едно по едно за да ги изхвърли отвън града.

Първото куче е било намерено в региона на сметището, само че е било прегледано от ветеринарен експерт и е в положително положение. Второто е прибрано от жители, които са изявили предпочитание да поставят грижи за него и да го отглеждат. С.М. е арестуван в ареста за период от 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР