Снимка:БулфотоСлучилото се на протеста на 2 септември заглуши призива на

...
Снимка:БулфотоСлучилото се на протеста на 2 септември заглуши призива на
Коментари Харесай

Октай: Борисов е пред много сериозна дилема за личното си оцеляване - политическо и физическо

Снимка:Булфото

Случилото се на митинга на 2 септември заглуши апела на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ за оставка на премиера и президента и за сформиране на експертен кабинет. Това разяснява пред БНР политическият анализатор Осман Октай.

Той съобщи, че зад думите на Карадайъ стоят “сенките на задкулисието ”:

“Винаги съм казвал, че са други центровете, които посредством модела Доган управляват процесите в страната ”.

Според Октай експертният кабинет цели безпорядък, посредством който задкулисието да поеме целия надзор във властта, както през 1992 година държавното управление на Любен Беров.

“Показването на спалнята на Бойко Борисов, с чекмеджетата, задкулисието, посредством службите, му сподели, че е задоволително подвластен и би трябвало да извършва всяка, поискана от тях услуга и задача. Затова след проявлението на тези фотоси и записи държанието на Бойко Борисов е неясно за толкоз доста анализатори. Как той ги трансформира в заложници на страха си от това да не бъдат осветени негови други зависимости ”, разяснява анализаторът.

Борисов е пред доста сериозна алтернатива за персоналното си оцеляване - политически и физически, счита още Осман Октай.

Той уточни още, че тези, които са използвали “тотално жестоко ” ръководството на Борисов в третия му мандат, а той ги е “обслужил ”, най-после, посредством изявлението на Движение за права и свободи му е бил даден знак, че е “време да си събира багажа и да освободи пространство ”.

„ С нападението на полицейските елементи, които окървавиха площада ”, доста припомня случилото се през януари 1997 година, добави Октай.

“Всичко това е финален удар, за се окървят ръцете на Бойко Борисов с тези дейности на полицейските елементи. Още когато Борисов назначи някогашния началник на Националната полиция за министър, който беше виновен за побоя под колоните на Министерския съвет и ексециите на Росенец, все едно даде сигнал на всички полицейски елементи - “ще ви бием и ще има кръв ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР