снимка: БулфотоСлабо повишаване на температурите в петък. На места ще

...
снимка: БулфотоСлабо повишаване на температурите в петък. На места ще
Коментари Харесай

До 13 градуса в петък

снимка: Булфото

Слабо повишение на температурите в петък. На места ще доближат до 13 градуса.

През нощта над страната ще бъде облачно и мъгливо. Ще духа слаб, в Източна България – до сдържан вятър от юг-югоизток. Минималните температури ще са най-вече сред минус 2° и 3°. Утре над по-голямата част от страната ще доминира облачно време, с краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността. На обособени места в Югозападна България ще превали дъжд. В източната половина от страната ще се усили вятърът от юг-югоизток, ще е сдържан, краткотрайно мощен и стремителен. Затоплянето ще продължи и дневните температури там ще доближават 10°-13°. В западната и централната част от Дунавската низина, където вятърът ще е слаб и ще има ниска слоеста облачност или мъгла, ще бъде сензитивно по-студено с оптимални температури сред 2° и 4°.

В планините ще доминира облачно време с краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще бъде прохладно с сдържан и мощен вятър от южната четвърт. Привечер в масивите от Югозападна България ще превали дъжд - над 1700 метра - сняг. Температурите ще са покачват и оптималната на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 2°.

По Черноморието ще бъде облачно и мъгливо. След обяд ще има краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 12° - 13°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:41 часа и ще залезе в 16:52 часа. Продължителност на деня 09:11 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР