снимка БулфотоСкептик съм, че след приемането на еврото цените у

...
снимка БулфотоСкептик съм, че след приемането на еврото цените у
Коментари Харесай

Милен Велчев: Скептик съм, че цените рязко ще се вдигнат след приемането на еврото

снимка Булфото

Скептик съм, че след приемането на еврото цените у нас внезапно ще скочат.  Спекулирането с цените е допустимо и в този момент. Това разяснява в ефира на Нова тв бившият финансов министър Милен Велчев.

Според него спекулацията няма да бъде разрешена от свободния пазар, въпреки че недобросъвестни търговци постоянно ще има, само че по тази причина има и държавни органи, които да наблюдават.

Относно заемите Велчев е уверен, че след приемането на еврото няма да пострадат нито кредитополучателите, нито банките.

" Влизането в Еврозоната е слагане на цел, само че това не е императив и другите ръководства на страната може да имат друго отношение към нея. Някое може да реши да забави влизането ", означи в ефира на NOVA NEWS някогашният финансов министър.

Според него възобновяване от икономическата рецесия, в резултат на пандемията, не се развива толкоз бързо, колкото се е очаквало и това ще продължи.

" Когато стопанската система е в спад, финансовият министър няма право непрекъснато да споделя " не ". Двамата финансови министри на България през последните месеци могат да бъдат поздравени за дейностите си ", безапелационен бе Велчев.

Той обаче е уверен, че намаляването на Данък добавена стойност за избрани артикули е било неточност, тъй като след приключването на периода ще има напън понижената ставка да продължи да работи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР